2023. június 2. péntek
Ma Kármen, Anita, Péter, Marcellinusz névnap van.
Alapító: Bódis Gábor & Németh Árpád (MCMXC)

Fiók

Felhasználónév:

Jelszó:

Legnépszerűbb

Vajdasági magyar-magyar szótár

Remélhetőleg segítségével jobban megértjük egymást. >

Tovább

“Hálát adunk, hogy Erdély Romániához tartozik”

„Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó.” Ille István ( Kanadai Magyar Hírlap): >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (18.)

Megőrültem. Ezt már kezdem felfogni, de lehet, hogy csak hülyülök. Tizenöt éve nem engedem Sára lányomnak >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (22.)

Simor Márton a becsületes neve. 1975-ben született. Szegedi szobrász és tanár. Mivel vallom, hogy az emberiség >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (12.)

Zsozsó! Őt szinte mindenki így ismeri. Zentai lány, asszony, akinek vadregényes élete valahol mostanság tisztult le. >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (21.)

Ifjúság Mikor Kolumbusz a zsivajgó partra lépetts követték társai, az ittas tengerészek,szagos szél támadt s lábához hullt >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (20.)

Mondhatnám azt is, gyerekkori pajtások vagyunk, de ez nem igaz, hisz Robi egy tízessel fiatalabb, és >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (1.)

Valamelyik nap a múlt héten megcsörren a telefonom, és Árpád közli velem, hogy 19-év után újra >

Tovább

Újra itt a Napló! - hozzászólások

A Napló újraindulása alkalmából megjelent cikkhez több hozzászólás érkezett. Meggyőződésünk, hogy egyes vélemények tájékozatlanságnól fakadnak. Megpróbáltuk közölni >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (13.)

Magamnak ezeket a kérdéseket írtam fel. Olyan emlékeztetőnek, miután vasárnap délután rám csörgött: >

Tovább

Madárdal

Jó magyarnak lenni. Tudom ezt már rég óta, de most szombaton valahogy különösen jó volt, sok >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (8.)

Ma egy könyvről szeretnék szólni. Ez a gondolat már vagy fél éve érik bennem, de most, >

Tovább

Napi ajánló

Az oroszok már a hálószobában vannak

Addig kell az oroszokkal szembefordulni és őket kiszorítani, amíg nem a Kremlben döntik el a német, a francia, a brit és az olasz választást is, ahogy biztosak lehetünk benne, hogy ma már Orbánnak nagyobb támasza Putyin, mint a magyar nép.

Katrein Ferenc, a magyar kémelhárítás egykori műveleti igazgatója valószínűleg az eddigi legfontosabb és leghasznosabb operatív akcióját hajtotta végre, amikor interjút adott az Indexnek az orosz titkosszolgálat befolyásáról és magyarországi beépüléséről. Az mindent elmond a magyar titkosszolgálatról, hogy a szervezet műveleti igazgatójaként nem tudott még ennyit sem tenni ellene.

Az interjúból kiderül: Magyarország függetlenségét nem a Soros György által támogatott civilszervezetek veszélyeztetik, hanem az orosz befolyás, az orosz titkosszolgálatok, akik gyakorlatilag európai bázisként használják Budapestet. A volt titkosszolga el is mondja azt, hogy Soros és az általa támogatott emberi jogi szervezetek nem veszélyeztetnek, hanem hasznosak, míg Orbán és kormányzata kinyitott ajtót és ablakot az oroszoknak.

Ahogy sejteni lehetett, a letelepedési kötvény a külföldi titkosszolgálatok fedett ügynökei számára a legkönnyebb bejutási lehetőség volt Európába és Magyarországra. Rogán és az Orbán-rezsim más hierarchiái azon gazdagodtak, hogy egy korrupciós ügylet keretében az Európai Unión és a NATO-n belül egy biztonsági rést ütöttek. Ezekért a bűncselekményekért egy jogállamban Orbánnak azonnal le kellene mondania és hadbíróság elé kellene állítani hazaárulás miatt őket.

Orbán butítja és félrevezeti a magyar népet, mikor Soros Györgyöt, szelíd és békés emberi jogvédőket, környezetvédőket kriminalizál, nevez ellenségnek, uszít ellenük, gyűlöletet kelt tisztességes emberekkel és hazaszerető magyar állampolgárokkal szemben, miközben orosz kémeket enged be tömegesen az országba, akik azzal a szándékkal érkeznek, hogy Európa és Magyarország függetlenségét és szabadságát felszámolják, és az orosz oligarcha, Putyin uralma alá hajtsák.

Magyarországot nem a menekültek fenyegetik, hanem az oroszok és az oroszok uralma alá került Orbán-rezsim. A titkosszolgálat volt munkatársa elmondta azt, hogy politikai akarat miatt nem tudott a magyar kémelhárítás fellépni az orosz kémek s az orosz befolyás miatt. Orbán nemcsak arcátlan, amikor az EU pénzét követeli, miközben gyalázza, de hátba döfte európai szövetségeseit.

Néhány évig dermedten figyelte a világ, hogy mi történik, mi zajlik, amikor a szélsőjobb és az antiliberális szélsőséges csürhe azzal fenyeget, hogy átveszi a világ felett a hatalmat. De ha lassan is megértette a világ, és talán a demokratikus országok szavazói is, hogy semmi nem változott, hazugság a liberális demokrácia végének hirdetése, amit Hitler is hirdetett, semmi másról nincs szó, minthogy az oroszok világháborút indítottak a szabad világ ellen a propagandával és a kiberbűnözéssel.

Katrein Ferenc a tízes skálán az orosz veszélyt Európában kilences-tízesre, a legmagasabb fokozatúra teszi. Vészjelzés az interjú, és addig kell az oroszokkal szembefordulni és őket kiszorítani, amíg nem a Kremlben döntik el a német, a francia, a brit és az olasz választást is, ahogy biztosak lehetünk benne, hogy ma már Orbánnak nagyobb támasza Putyin, mint a magyar nép. Az oroszok Orbánon keresztül elfoglalták Magyarországot és uralmuk alatt tartják a magyar kormányzatot. Ennek biztos jele a ránk kényszerített Paks II.

Rendkívül súlyos, amit a volt műveleti igazgató állít: a volt elhárító elmondta, hogy a cégen belül félreállítottak olyanokat, akik az orosz titkosszolgálatok elhárítására specializálódtak, és nem hajthattak végre szakmailag indokolt műveleteket, a nemzetközi együttműködések is le lettek építve a korábbiakhoz képest. Ez azt jelenti, hogy a Kreml kormányzati szinten rákényszeríti az akaratát Orbán kormányzatára és semlegesíti a magyar kémelhárítást.

A magyar letelepedési kötvényprogramban egy külföldi titkosszolgálatnak a letelepedésért fizetendő 300 ezer euró bőven megéri egy ügynök betelepítésére, hogy ne diplomataként, katonaként, vagyis hagyományos fedésben érkezzen. Az illegális hírszerzők a legértékesebb kapcsolatok. Olyan legendát, személyiséget, élettörténetet lehet nekik felépíteni, amit később rengeteg műveletben lehet majd használni. Ehhez nyújtott Orbán bűnszervezete segédkezet. Ahogy azt az Amerikai Népszava is megírta, hogy Budapest kémparadicsom.

A brüsszeli merényletkor a magyar köztévé egy olyan szakértőt szólaltatott meg, Sógor Dánielt, aki konkrétan kimutatható, teljesen fals orosz propagandát adott elő, miszerint a merényletet fehéroroszok követték el. A magyar kormány által uralt közmédia és az Orbán bűntársai kezében levő médiumok dezinformációkat, az orosz titkosszolgálat által irányított hamis propagandát közvetítenek.

Ha megvizsgáljuk Orbán beszédeit, interjúit, és azokat összevetjük az orosz propaganda szövegeivel, az orosz titkosszolgálat által terjesztett hazugságokkal, akkor fel kell tennünk a kérdést, hogy Orbán az oroszoknak dolgozik-e, az oroszok irányítják-e? Ki az, aki Orbán beszédeit írja, aki az orosz propagandával átfedésben levő szövegeket a kezébe adja? Amit Orbán mond, megegyezik a Kreml propagandájával. Az ország olyan mélyre süllyedt, hogy Orbán a Breitbartban, a szélsőséges szennyportálokon olvasható összeesküvés-elméleteket és az orosz titkosszolgálat propagandáját adja elő. (…)

 (Amerikai Népszava)

2017. március 22.
Küldje tovább ezt a cikket.

Kommentek

Ehhez a cikkhez még nem fűztek megjegyzést.

Komment írásához be kell jelentkeznie.

Legfrissebb

Növekszik a nukleáris konfliktus kockázata

Téves számítás vagy valamilyen baleset katasztrófát eredményezhet – hívja fel a figyelmet a Washington Post vezércikke. >

Tovább

Törökországnak be kell engednie Svédországot a NATO-ba

Különben ne hívják meg Erdogant és Orbán a jövő hónap közepén tartandó vilniusi NATO-csúcsra – írja >

Tovább

A Nyugat kudarcot vall a Balkánon

A Nyugat önmagát téveszti meg, amikor erőlteti az Unió bővítését, miközben az már évek óta halott. >

Tovább

Putyin háborúja egyben Amerika lehetősége is

A neves külpolitikai elemző, Walter Russel Mead nagy lehetőségnek tekinti a háborút Amerika számára. A Hudson >

Tovább

A Nyugat-Balkánon Putyin második frontot nyithat a NATO ellen

Különösen feltűnő, hogy a belgrádi kormány által szervezett rokonszenv-felvonuláson fellépett Milorad Dodik, a boszniai szerbek vezére, >

Tovább

Eljött az idő: Bidennek apait-anyait be kell vetni az ukrán győzelem elősegítésére

A Guardian szerzője, Simon Tisdall szerint annál is inkább így van ez, mivel Zelenszkij diktálja a >

Tovább

A Nyugat beszorult a félelem és a reménykedés közé, miután Erdogan meghosszabbította 20-éves uralmát

Maga a politikus választás elé került, mert vagy viszi tovább országát Oroszország felé, vagy nyitottabb lesz >

Tovább

Válaszúton

Mindent meg kell tennünk, hogy Magyarország a szövetségesek, a Nyugat oldalára álljon. Putyin háborúja s Orbán >

Tovább

Itt az idő felvenni Ukrajnát a NATO-ba

Méghozzá Francis Fukuyama szerint, mert csak az teszi lehetővé a békét. A Stanfordi Egyetem világhírű politológia >

Tovább

Isten éltesse, Kissinger úr, éljen sokáig!

Mindössze 8 évig volt a washingtoni diplomácia első embere, de ez idő alatt Nixonnal együtt megváltoztatta >

Tovább

Menetelés a Hexit felé

Amikor már az ember azt gondolná, hogy ennél nem lehetne rosszabb Magyarország és az EU viszonya, >

Tovább

Jövő héten szavaz az Európai Parlament Magyarország soros EU elnökségéről

Várhatóan a jövő csütörtökön szavaz az Európai Parlament arról a példátlan javaslatról, hogy Magyarország ne lehessen >

Tovább