2021. június 14. hétfő
Ma Vazul, Elizeus, Herta névnap van.
Alapító: Bódis Gábor & Németh Árpád (MCMXC)

Fiók

Felhasználónév:

Jelszó:

Legnépszerűbb

Vajdasági magyar-magyar szótár

Remélhetőleg segítségével jobban megértjük egymást. >

Tovább

“Hálát adunk, hogy Erdély Romániához tartozik”

„Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó.” Ille István ( Kanadai Magyar Hírlap): >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (18.)

Megőrültem. Ezt már kezdem felfogni, de lehet, hogy csak hülyülök. Tizenöt éve nem engedem Sára lányomnak >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (22.)

Simor Márton a becsületes neve. 1975-ben született. Szegedi szobrász és tanár. Mivel vallom, hogy az emberiség >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (20.)

Mondhatnám azt is, gyerekkori pajtások vagyunk, de ez nem igaz, hisz Robi egy tízessel fiatalabb, és >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (12.)

Zsozsó! Őt szinte mindenki így ismeri. Zentai lány, asszony, akinek vadregényes élete valahol mostanság tisztult le. >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (21.)

Ifjúság Mikor Kolumbusz a zsivajgó partra lépetts követték társai, az ittas tengerészek,szagos szél támadt s lábához hullt >

Tovább

Újra itt a Napló! - hozzászólások

A Napló újraindulása alkalmából megjelent cikkhez több hozzászólás érkezett. Meggyőződésünk, hogy egyes vélemények tájékozatlanságnól fakadnak. Megpróbáltuk közölni >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (1.)

Valamelyik nap a múlt héten megcsörren a telefonom, és Árpád közli velem, hogy 19-év után újra >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (13.)

Magamnak ezeket a kérdéseket írtam fel. Olyan emlékeztetőnek, miután vasárnap délután rám csörgött: >

Tovább

Madárdal

Jó magyarnak lenni. Tudom ezt már rég óta, de most szombaton valahogy különösen jó volt, sok >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (8.)

Ma egy könyvről szeretnék szólni. Ez a gondolat már vagy fél éve érik bennem, de most, >

Tovább

Napi ajánló

Mert a nők hülyék

„Orbán, Földi és az összes fallokrata pedig induljon a kocsmába, aztán büdös zoknit az ágy alá, zsíros böfögés, horkolás.” Edgar Swan (Gépnarancs):

Most van az, amikor elég volt. Elég a gennyes önigazolásból, a sunyi uszításból, a másokat eltaposni akaró melldöngetésből! A mostanság újra előbukkant és úton-útfélen nyilatkozó egykori titkosszolgálati okostojás Földi László menjen a búsba! Most! Lehetőleg a kormánnyal és annak szent tehenével, Orbán Viktorral együtt.

Már nem csak az unió, nem csak a nyugat, az USA, az IMF, a szocialisták, a liberálisok, zsidók, cigányok, hajléktalanok, betegek ellenségei az országnak, hanem a nők is. Azt mondta Földi László – és ezt le is hozta a közpénzből eltartott kormánymédia –, hogy egy NŐ nem alkalmas politikai vezetőnek, nem képes nehéz időkben egy országot vezetni. Angela Merkel mondjon le, mert:

„Mikor nyert meg háborút egy nő?”

„Európát meg kell védeni, mert Európát megtámadták, egy válsághelyzetben pedig egészen más rendtartást kell kialakítani. Ilyen helyzetekben, mint a mostani, lehetőleg érzelmektől mentes, kristálytiszta logikájú válaszokat kell adni.”

Nem az első ilyen húzása ez a keresztényi gyökerekkel dúsan megáldott, pökhendi, hímsoviniszták gyülekezetének. Emlékezzünk csak vissza a parlamenti ülésen elhangzott beszólásokra, a női képviselők konyhába, fakanál mellé küldözgetésére, Lázár megjegyzéseire és a legutóbbi Orbán Viktor bölcsességre, miszerint egy nő nem alkalmas miniszternek, mivel érzékeny, törékeny virágszál és nem bírja a harmatos lelke a mocskos politikai támadásokat.

Innen és most üzenem Orbán Viktornak, Földi Lászlónak és az összes, önmagával eltelt majomnak: idióták vagytok! Nem csak idióták, hanem aljasok és gyávák is! Mindenki az, aki a fizikai felépítésére, nemére, származására, külsejére, bármi – tőle teljesen független – körülményre hivatkozva akar többnek, jobbnak, okosabbnak tűnni.

Mennyivel alkalmasabb politikusnak, agysebésznek, ország-vezetésre egy férfi? Több esze van? Genetikailag? Hülyék!

„Mikor nyert meg háborút egy nő?”

Az én kérdésem az, hogy:

Mikor INDÍTOTT háborút egy nő?

Hát mit képzelnek magukról az országunk elitjébe felkapaszkodott senkiháziak és Földi László? Egy nő gyenge, alkalmatlan? Egy nő képes kilenc hónapig a testében hordani egy magzatot. Képes vérrel-fájdalommal a világra hozni gyermekét, képes ott, az összemocskolt szülőágyon, még fájdalomtól lüktető testtel magához ölelni kínjai okozóját és képes azt mondani neki: szeretlek!

Képes hónapokig a testéből táplálni, éjszakákat virrasztani mellette. Képes az életét alárendelni a gyermekének, a családjának. Képes akár feladni is az álmait, hogy beteljesíthesse a gyermeke, a párja álmát. Annyit senki nem tud adni, amennyit egy nő. Semmi, senki nem olyan erős, amilyen erős egy nő lenni tud!

Egy nő alkalmas szakácsnőnek, takarítónőnek, gyermekgondozónak, szeretőnek, megértő hallgatóságnak, kenyérkeresőnek – mégpedig mindezt egyszerre? Itt a vége a női alkalmasságnak? A politika már a nagyszerű férfiak dolga?

Az országban – a legtöbb országban – a lakosság fele nőkből áll. A nők ma már lehetnek űrhajósok, ipari alpinisták, agysebészek, segédmunkások – de politikusok nem lehetnek? Onnan kuss nekik? Miért? Átesnének a vak komondoron, ha a politikába ártanák magukat?

Szánalmas ez. Nagyon.

Az ország honatyái női politikustársaikat a konyhába küldözgetik, miközben a többi honatya jóízűen röhögcsél.

Az ország vezetője, amint gáláns úriemberként könyékig nyálazza a női politikusok kezét, mert az olyan… Milyen? Röhejes? Az.

Szánalmas a Földi László nevű akárki, senki. Szánalmas a teljes politikai elit, amiért nem kérik ki maguknak Orbán lenéző aggodalmát a törékeny női politikusokkal szemben, és amiért nem küldik melegebb éghajlatra azonnal és zajosan Földi Lászlót, aki százhatvanadik senkiként merészeli megkérdőjelezni Németország vezetőjének alkalmasságát. Teszi ezt azért, mert Németország vezetője nő.

Jut is eszembe, Földi László kristálytiszta, csak a férfiagyra jellemző politikai/vezetői alkalmasságáról, erkölcsi nagyságáról! Itt egy 14 évvel ezelőtti cikk (mert az internet mindent megőriz, mint a férfiak agya). Lustáknak itt egy idézet a cikk elejéből, többiek olvassák el szépen!

„Ha a titkosszolgálatok ügyei nyilvánosságot kapnak, akkor valami nincs rendben: vagy a szolgálatok működésében, vagy az ezt felügyelő politikai hatalomban van a hiba. Ön szerint mi az oka annak, hogy 1990 után a szolgálatok egyik-másik akciója címlapsztori volt? A közvélemény: a magyar-román-ukrán határ térségében zajló illegális cselekményeket feltérképező Nyírfa-akció során jogosulatlan adatkezeléssel vádolták az Információs Hivatal műveleti igazgatójaként tevékenykedő Földit, s erre hivatkozva eltávolították. A nemzetbiztonságiakkal később azonban újra „munkakapcsolatba” került: az Orbán Viktor által feldobott „megfigyelési ügy” döntő bizonyítékának szánt magnófelvételt Földi cége vásárolta meg egy magánnyomozótól Kövér László akkori titokminiszter kérésére. Földi László ekkor már a Defend Security Kft. vezetője és tulajdonosa; a Postabank volt őrző-védő társaságából röpke három év alatt a piac meghatározó szereplője lett. Sokak szerint ebben jókora része volt a busás állami megrendeléseknek és a kedvező politikai (fideszes) széljárásnak.”

Országunk politikusai nem kérik ki maguknak a nők nevében, az anyák, nővérek, társak nevében. Az emberiség és Magyarország fél lakossága nevében. Nem kérik ki, mert éppen olyan sötét bunkók, mint mindenki, bárki, aki képes jobban imádni a tulajdon farkát, mint tisztelni az embertársát.

Semmit nem kívánok jobban, mint erős politikus hölgyeket, akik megmutatják ezeknek a puhapöcsöknek: ez nem az ő kizárólagos játszóterük. Nincs különbség férfi és nő szellemi képességei között. Különbség okosabb és kevéssé értelmes, tanult és műveletlen ember között van. Nemtől függetlenül.

Orbán, Földi és az összes fallokrata pedig induljon a kocsmába, aztán büdös zoknit az ágy alá, zsíros böfögés, horkolás. Ahogy azt egy férfi szokta. Hiszen egy férfi csak ennyire képes.

Vagy mégsem? Mégis tudnak jó apák, társak, szeretők, űrkutatók, villanyszerelők, politikusok lenni?

Tudnak.

Pont úgy, mint egy nő.

2015. október 19.
Küldje tovább ezt a cikket.

Kommentek

Ehhez a cikkhez még nem fűztek megjegyzést.

Komment írásához be kell jelentkeznie.

Legfrissebb

Finckelstein után kapkodás

Amióta Finckelstein meghalt, azóta egy tehetségtelen, fantáziátlan vitrin szakértő és egy rendkívül drága, de lényegében használhatatlan >

Tovább

Önkényurak látják vendégül Európát

Vendégségben despotáéknál, így Magyarországon, Oroszországban, valamint Azerbajdzsánban – írja a Spiegel  a futball EB-ről, hozzátéve, hogy >

Tovább

A magyar kivétel: telt stadion

Magyarországon a futball a legfőbb vezetésre tartozik és változatlanul politikai kérdésnek számít. Elképesztő összeget mentek el >

Tovább

Vessenek egyszer s mindenkorra véget Orbán disznóságainak

Miközben a magyarok igencsak haszonélvező voltak, hogy más nemzetek hajlandónak bizonyultak menekülteket befogadni. Így 1956 után, >

Tovább

Orbán Viktor népszavazást jelentett be

Mégpedig a kínai egyetem ügyében, miután erős a tiltakozás a tervvel szemben. Az ellenállást részben az >

Tovább

További kérdések a Pápa-látogatás körül

Így most nem tudni, hol lenne a megbeszélés. Állítólag felmerült, hogy a helyszín a Szépművészeti Múzeum >

Tovább

Orbán elszámította magát

Úgy néz ki, hogy Orbán Viktor elgaloppírozta magát, nem készült fel ekkora ellenállásra a Fudani Egyetem >

Tovább

A német példára vérszemet kapnak a magyarok

A Bizottság várhatóan ma megszavazza, hogy kötelezettségszegési eljárást indít Németország ellen, nehogy vérszemet kapjon a magyar >

Tovább

A németeknek tele van a hócipőjük a magyarokkal

A nacionalista magyar miniszterelnök igen szoros kapcsolatokra törekszik Kínával. Akadékoskodása miatt a napokban már hangot adott >

Tovább

A Fidesz nagyságai félnek a magyar

Minden hatalma ellenére a miniszterelnöknek megvan az oka, hogy tartson a tavaszi választástól. Mert mi más >

Tovább

Orbán odadobta az országot Kínának

Az új Selyemút egyirányú, melynek elsődleges célja Kína expanzív terjeszkedésének, gazdasági, pénzügyi és civilizatorikus befolyásának növelése. >

Tovább

Liberális várospolitika kontra tekintélyelvű kormányzás

Karácsony Gergellyel két éve egy zöld jelölt győzött, de még ennél is fontosabb, hogy újfajta felfogást >

Tovább