2021. november 30. kedd
Ma András, Andor, Andrea névnap van.
Alapító: Bódis Gábor & Németh Árpád (MCMXC)

Fiók

Felhasználónév:

Jelszó:

Legnépszerűbb

Vajdasági magyar-magyar szótár

Remélhetőleg segítségével jobban megértjük egymást. >

Tovább

“Hálát adunk, hogy Erdély Romániához tartozik”

„Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó.” Ille István ( Kanadai Magyar Hírlap): >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (18.)

Megőrültem. Ezt már kezdem felfogni, de lehet, hogy csak hülyülök. Tizenöt éve nem engedem Sára lányomnak >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (22.)

Simor Márton a becsületes neve. 1975-ben született. Szegedi szobrász és tanár. Mivel vallom, hogy az emberiség >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (12.)

Zsozsó! Őt szinte mindenki így ismeri. Zentai lány, asszony, akinek vadregényes élete valahol mostanság tisztult le. >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (20.)

Mondhatnám azt is, gyerekkori pajtások vagyunk, de ez nem igaz, hisz Robi egy tízessel fiatalabb, és >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (21.)

Ifjúság Mikor Kolumbusz a zsivajgó partra lépetts követték társai, az ittas tengerészek,szagos szél támadt s lábához hullt >

Tovább

Újra itt a Napló! - hozzászólások

A Napló újraindulása alkalmából megjelent cikkhez több hozzászólás érkezett. Meggyőződésünk, hogy egyes vélemények tájékozatlanságnól fakadnak. Megpróbáltuk közölni >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (1.)

Valamelyik nap a múlt héten megcsörren a telefonom, és Árpád közli velem, hogy 19-év után újra >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (13.)

Magamnak ezeket a kérdéseket írtam fel. Olyan emlékeztetőnek, miután vasárnap délután rám csörgött: >

Tovább

Madárdal

Jó magyarnak lenni. Tudom ezt már rég óta, de most szombaton valahogy különösen jó volt, sok >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (8.)

Ma egy könyvről szeretnék szólni. Ez a gondolat már vagy fél éve érik bennem, de most, >

Tovább

Napi ajánló

Magyarok az űrben

„A bankokat a Hold túlsó oldalán bivakoló ízeltlábú űrzsidók irányítják.” Para-Kovács Imre jegyzetéből (Amerikai Népszava):

Magyarország jelenlegi urai nem tévedtek, amikor ácsceruzával, kockás Matolcsy Györgyön kiszámolták, hogy a demokráciába, szabadságba és kereskedelmi tévécsatornákba némileg belefáradt alattvalóik odaadják szabadságukat a biztonság ígéretéért. Problémát maximum az jelenthet, hogy a szabadság elvétele tény, a biztonság pedig csak ígéret, de mire kiderül, hogy a rezsicsökkentés átmeneti hatása átmeneti, már nem lesz elég szabadság a lázadáshoz.

Szebb lett volna a Nagy Piramis, ha szabad emberek építik kiemelt fizetésért? – teszi fel a kérdést a kormány. Magasabb? Csinosabb? Piramisabb?  A válasz természetesen az, hogy nem, nem lett volna sem szebb, sem csipkézettebb, pontosan így nézne ki, mint most, illetve ahogy kinézett, amikor megépült, akkor meg mi ez a demokratikus nyafogás.

Makognak a jogvédők érthetetlen nyelvükön, dünnyögnek a filozófusok, és értelmetlen szavakat használnak, mintha direkt, az újságírók meg… az újságírók is megérik a pénzüket, csak írják az újságot, oszt még egy téglát nem raktak bele a Nemzeti Piramis alapzatába. Még az is kitelik tőlük, hogy a bankok oldalán állnak szemben a néppel, mint a bíróság, mert az aztán nagyon. Ezt Rogán Antaltól tudjuk, aki viszont a nép oldalán áll, szemben a bankokkal.

A bankokkal az a baj, hogy egy rettenetes konstrukció keretében svájci frank, japán jen és egyéb valutaalapú kölcsönöket adtak a magyar népnek, aztán amikor a Fidesz vezetői iszonytató gazdaságpolitikájukkal, és rémisztően hülye nyilatkozataikkal bedöntötték a forintot, a törlesztő részletek elszaladtak, a nép nem tudta fizetni a tartozását, a kormány meg rájött, hogy jó gazdaságpolitikát nem tud csinálni, olyan okosat már nem mondhat, hogy 150 forint legyen 1 dollár, így maradt a háború a bankok ellen, akiket mellesleg olyan különadókkal büntettek, hogy akkor sem tudnának jó fejek lenni a néppel, ha ez lenne szívük minden vágya, azonban a bankok – természetükből fakadóan – pénzt akarnak csinálni a pénzből, ennyi elég is.

A bankokat a Hold túlsó oldalán bivakoló ízeltlábú űrzsidók irányítják, de erről persze a kormány nem beszél, mert itt mindenki érzékenykedik, ha szóba kerülnek a gyíkemberek, az űrzsidók vagy a Fanyűvő, a magyar jeti, mert olyan nagyra vannak a felvilágosultságukkal, meg a flancos iskoláikkal, de mi magyarok majd megmutatjuk, hogy a gravitáció kikapcsolható, aztán lebeghetnek a csicsás öltönyeikben egészen az égboltig, ami egy kemény, már-már fémes tapintású gömbfelület. (…)

Különböző számítási metódusok szerint 3-4 millió szegény ember él a tízmilliós országban, ezen felül van még 3 millió ember, akinek nincs 70 000 forintnyi tartaléka. 70 000 forint. 300 dollár. Nincs nekik. Nagy nyomorban nagy hazugságok szükségeltetnek: világnemzet vagyunk, Magyarország jobban teljesít, Magyarország bús hadát nyögi Bécsnek büszke bankja, és így tovább a végtelenségig.

Vérfagyasztó, de működik.

Orbán Viktor egy veszélyes fantaszta, aki tökéletesen hülye a gazdasághoz, de szerencsétlenségünkre talált magának partnereket, akik folyamatosan megerősítik tévképzeteit, mindig csak karnyújtásnyira van az áttörés, mindig holnap fognak javulni a mutatók, már csak egy lépésre vagyunk attól az izétől, amitől mindig mindenki csak egy lépésre van. Más kérdés, hogy lépni kéne.

Az egészben a legröhejesebb, hogy a kormányfő első számú szellemi támogatója eközben éppen örökmozgót épít, amivel energiát von ki a semmiből, és akaratlanul is leképezi a miniszterelnök tévelygését, csak esetében ez a terv látványosabb, és a tömegek számára is közérthetően baromság. Nem mintha ez eltántorítaná híveit, hogy hétről hétre várják a Nagy Bejelentést, az eredetileg októberre ígért energiacella beindulását, ami majd megmenti a Fidesz-kormányt, és mellesleg a világot.

Ha egy antigravitációs hülyeség-erőműre ennyi ember képes türelmesen várakozni, nem csoda, hogy a Fidesz gazdasági programjával simán többséget szerez a politikailag aktív lakosság körében, hiszen ki ne akarna ingyen áramot, gázt és meleg vizet, ha egyszer beígérték neki, elvégre, ahogy azt egy tipikus rajongója írta a miniszterelnöknek: a mai szivárvány Önnek szólt! (…) Ez a jel. Ennek tudok kvantumfizikai magyarázatot is adni, bizonyítva, hogy nem csak mellébeszélek, hogy a szivárvány nem csak természeti jelenség, csak az emberek hiszik azt! A Teremtőnek tetszik, amit tesz, kérem, folytassa, és a Teremtő segíteni fogja cselekedete, élete útján.

2013. december 18.
Küldje tovább ezt a cikket.

Kommentek

Ehhez a cikkhez még nem fűztek megjegyzést.

Komment írásához be kell jelentkeznie.

Legfrissebb

Kelet-Európának új tervre van szüksége

Közép-Európában alapvető gazdasági koncepcióváltásra van szükség, mert az már nem megy sokáig, hogy a térség a >

Tovább

Európa-ellenes Komintern

Adam Michnik szerint egyértelmű, hogy Kaczynski meg akarja gyengíteni az uniót, e célból összefogást készít elő >

Tovább

Novemberi helyzetkép

Az Európai Unió felcsútizálása vagy Felcsút európaizálása – ez itt a kérdés; „a világ esze épp >

Tovább

Magyarország szép csendben visszasomfordált...

... az EU közös vakcinabeszerzési programjába, miután májusban úgy vált ki, hogy tudván tudta: ez azt >

Tovább

A Magnyickij-törvény Orbán ellen?

Mujtaba Rahman, az Eurázsia Csoport nevű amerikai kockázatelemző agytröszt európai igazgatója úgy látja, hogy az amerikai >

Tovább

Európa migrációs csapdában

Azt természetesen a Nyugat-Balkánon is tudják, miként lehet kihasználni a helyzetet. Vučić hat éve még azzal >

Tovább

Szerbia és Magyarország került a legközelebb Moszkvához és Pekinghez

A pozsonyi Globsec kutatóintézet szerint Európa középső részén Szerbia és Magyarország van a legkiszolgáltatottabb helyzetben Oroszországgal, >

Tovább

Az EU alvajáróként belesétál a Nyugat-Balkán elvesztésébe

Biden igyekszik rendet teremteni az erőtlen EU helyett – Európában. Márpedig ez sokat árt az unió >

Tovább

Brüsszel csupán időt próbál nyerni

A Budapestre és Varsóba küldött levél arra utal, hogy a Bizottság az idén már nem tervez >

Tovább

Komoly veszélyben a magyar uniós tagság

A jelek arra utalnak, hogy hamarosan megalakul az új, szélsőséges frakció, éspedig várhatóan a magyar választás >

Tovább

A Bizottság megírta levelét

Igen kellemetlen kérdésekkel lepte meg a Bizottság a magyar (és a lengyel) kormányt, miután aggódik, hogy >

Tovább

Barbárként és civilizálatlanként hallgatni

Számomra ez az, ami a legtöbbet árulja el erről a velejéig bűnös, rohadt és elmondhatatlanul kártékony >

Tovább