2020. január 29. Szerda
Ma Adél, Valér névnap van.
Alapító: Bódis Gábor & Németh Árpád (MCMXC)

Fiók

Felhasználónév:

Jelszó:

Legnépszerűbb

Vajdasági magyar-magyar szótár

Remélhetőleg segítségével jobban megértjük egymást. >

Tovább

“Hálát adunk, hogy Erdély Romániához tartozik”

„Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó.” Ille István ( Kanadai Magyar Hírlap): >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (18.)

Megőrültem. Ezt már kezdem felfogni, de lehet, hogy csak hülyülök. Tizenöt éve nem engedem Sára lányomnak >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (20.)

Mondhatnám azt is, gyerekkori pajtások vagyunk, de ez nem igaz, hisz Robi egy tízessel fiatalabb, és >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (22.)

Simor Márton a becsületes neve. 1975-ben született. Szegedi szobrász és tanár. Mivel vallom, hogy az emberiség >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (12.)

Zsozsó! Őt szinte mindenki így ismeri. Zentai lány, asszony, akinek vadregényes élete valahol mostanság tisztult le. >

Tovább

Újra itt a Napló! - hozzászólások

A Napló újraindulása alkalmából megjelent cikkhez több hozzászólás érkezett. Meggyőződésünk, hogy egyes vélemények tájékozatlanságnól fakadnak. Megpróbáltuk közölni >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (21.)

Ifjúság Mikor Kolumbusz a zsivajgó partra lépetts követték társai, az ittas tengerészek,szagos szél támadt s lábához hullt >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (1.)

Valamelyik nap a múlt héten megcsörren a telefonom, és Árpád közli velem, hogy 19-év után újra >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (13.)

Magamnak ezeket a kérdéseket írtam fel. Olyan emlékeztetőnek, miután vasárnap délután rám csörgött: >

Tovább

Madárdal

Jó magyarnak lenni. Tudom ezt már rég óta, de most szombaton valahogy különösen jó volt, sok >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (8.)

Ma egy könyvről szeretnék szólni. Ez a gondolat már vagy fél éve érik bennem, de most, >

Tovább

Napi ajánló

Az ördög ügyvédje avagy az Orbán-rendszer whistleblowere

Amit a titokzatos ördög-ügyvéd Borkai Zsoltról fénykép és videó formájában közzétett, semmi ahhoz képest, amiről blogjában napról-napra beszámol. Az olvasóra bízzuk, mennyire találja az ördög ügyvédjének leleplezéseit hitelesnek, mindenesetre az biztos, hogy megdöbbentő az írás. Október 7: az oldal immár elérhetetlen a Facebookon.

"Nem szeretem, ha hazudnak nekem, azt meg főleg nem, ha hülyének néznek. Pont engem, akit azért választottak és bíztak meg, mert nem vagyok ostoba. Májusban megmondtam nekik, hogy vége, találjanak valakit, akinek átadok mindent. Nyár vége volt a határidő, kértek még egy hónapot. Az is letelt. Megoldás helyett inkább nekiálltak fenyegetni. Hát jó.

Ügyvéd vagyok, ahogy fideszes barátaim és megbízóim hívnak, az Ördög Ügyvédje. Nem én vagyok az egyetlen, aki a piszkos ügyeiket intézi, de azért a legrázósabbakat rám bízták. Egy gátlástalan ember a gátlástalanok szolgálatában. Amit mások a filmekben láttak, vagy könyvekben olvastak, annak én aktív részese voltam.

Van pénze a minisztériumnak egyébként felesleges tanulmányt íratni? Semmi gond! Szólnak nekem, szerzek cégeket, akiket meghívnak, a nyertes engem bíz meg a képviseletével, majd besétálok a minisztériumba, a kedves helyettes államtitkár fogad, elém tolja a tárgyalóban a nyertes cég általuk elkészített tanulmányait, amit aláírok, visszaadom. Majd utalnak.

Aprópénz az ügyvezetőnek, aprópénz nekem, a többi vissza táskában a minisztériumba. Rendkívül kedvesek, mert ilyenkor még autót is küldenek értem. Az egyik cég ügyvezetője – a hülye – annak érdekében, hogy az aprópénzt adózás nélkül vegye ki, fiktív számlákat vett. A számlagyár aztán lebukott, a fő gyanúsított persze köpött mindenkire, hogy mentse magát, így az én emberemre is. Mindezt hogyan tudtam meg? Hozták az irodámba a vallomását, és kérték, hogy az emberem utazgasson kicsit. Azóta olvastam a vádiratot is. Találós kérdés: vajon a minisztériummal szerződést kötött cég és annak vezetője szerepel benne?

Mutyi érdekében törvénymódosítást kell készíteni, és valaki fizet érte? Semmi gond! Megmondják, mennyit kell kérnem a vállalkozótól, és melyik fideszes országgyűlési képviselő lesz a gazdája a módosításnak. A törvénymódosítás szövegéért persze besétálok a minisztériumba, vagy ha nagyon fontos és sürgős nekik, házhoz hozzák. Aprópénz nekem, a többit futár kapja táskában. Ügy megoldva.

Pénzt kell mosni? Semmi gond! Megmondják, melyik kínai bankban nyissak bankszámlákat a közbeszerzésekben nagyon sikeres cég alvállalkozóinak, mint megbízottjuk, majd kiutazok diplomata útlevéllel, ahol úgy fogadnak, mintha az atyaúristen érkezne. Szívélyesen közlik, hogy a bank 20%-ot kér, és gondoskodnak arról, hogy az utalt összeg készpénz formájában visszaérkezzen Magyarországra, hiszen nekik nagyon fontos a két ország közötti gyümölcsöző együttműködés. Igen, tudják hova kell vinni, én ahhoz már nem kellek. Fő a diszkréció.

Paranoiás fideszes polgármesternek korrupciós tárgyalást kell szerveznem és közben a szórakoztatásáról is gondoskodnom kell? Semmi gond! Szervezek külföldre utat, szerzek örömlányokat, azok szereznek drogot. Hősünk kényelmesen szeret utazni, így neki magángépet szerzek, kint jacht várja őket, ahol aztán mindent közösen meg is lehet beszélni. Persze az egyeztetésüknek megfelelően legyártom a papírokat, hogy minden törvényesnek tűnjön. A táskában a pénzt persze én juttatom el a polgármesternek.

És mindez még csak a jéghegy csúcsa. Évek óta folyamatos stressz az életem. Mindenhol az én nevemmel játszanak, minden strómant én szerveztem be. Éjjel a levegőt kapkodva, izzadságban fürödve ébredek. Már a legerősebb altatók sem segítenek. Sem a pia, sem a drogok. Tönkrementem. Szépen kértem, hogy hadd szálljak ki, és találjanak helyettem egy ifjú, lelkes, kellően pénzéhes, lojális utódot. Nem tették.

Most meg már fenyegetnek is. A magam védelme érdekében nagyon sok mindent dokumentáltam. Jöjjön, aminek jönnie kell. A dokumentumok, képek, iratok, videók. Minden biztonságos helyen és másolatban is megvan, ha velem bármi történne. Ez nem a szokásos blabla.

A korrupt, drogos polgármester

Pénzfeldobással akartam eldönteni, melyik sztorival kezdjem, de minden Ördögnek maga felé hajlik a keze: egy kedves ügyvéd kollégám miatt előre veszem a korrupt, drogozó és kurvázós polgármestert. Tanult kollégám az élet császára. Legyél jóban egy nagyváros polgármesterével, old meg minden gondját-baját, mosd ki néha a szarból, elégítsd ki minden vágyát, és máris a tenyeredből eszik – ezt szokta mondogatni. Ő megkapott mindent, amit csak akart, és velem ellentétben érinthetetlen. Vagy legalábbis eddig az volt.

Sok évvel ezelőtt összekötöttek vele. Arrogáns volt és nagyképű, de azért kellett neki a tanácsom. Meg akartak szerezni polgármester haverjával szántóföldeket. Persze tudták, hogy lesz rá majd gazdag vevő, ha ipari hasznosítását engedélyeztetik. Elmondtam neki, hogy másoknak miként csináltam: alapítottam egy uniós kis államban céget, aminek papíron egy helybéli lett a tulajdonosa, a törvényes képviselője viszont én. Ha balhé lenne, akkor arra kell hivatkozni, hogy az ügyvéd maga jár el, de a cég nevében.

Így is tettek, kedves ügyvéd kollégám alapított egy céget, ő lett a képviselője, megvették a szántóföldeket, amit aztán polgármester haverjával át is minősítettek ipari területté. A gazdag külföldi cég pedig megvette. Az ügyvéd kollégánál és a polgármesternél is csengetett a kassza – alig fért bele a sok pénz.

Évekkel később keresett a kolléga, hogy polgármester haverja kijárta neki, hogy állami monopóliumhoz jusson, és ezt meg akarja neki hálálni. Pénzt is adnia kell, de a polgármester nagyon fél, hogy lebukik, így szó sem lehet arról, hogy itthon üssék nyélbe.

Ráadásul a pénzt tartani is kell valahol. Semmi gond! Oldottam én már meg sok ilyet. Elrepültünk hát közösen egy barátom magángépével egy közeli országba – egy ottani kis bankba már bejáratos voltam -, ott nyitott bankszámlát a polgármester. Persze, ha már oda mentünk, szórakozás is dukált! Így aztán itthon szereztem neki prostikat, azok drogot, hiszen nagy igény volt rá – így mulat egy magyar úr, főleg ha milliárdos polgármester. A lányok autóval jöttek utánunk, a sofőröm hozta őket. A jachtot, ahol a sikeres üzletet ünnepeltük meg, szintén én intéztem.

Olyannyira elégedett volt mindenki, hogy aztán több utat is szerveztünk – távolabbi országok, egzotikus szigetek, pálmafák. Ahogy azt a filmek alapján mindenki elképzeli. Csak ez a mi esetünkben a valóság. A közeli országba is minden évben visszautaztunk, hiszen a polgármester már csak az állami monopólium intézése miatt is elvárta, hogy részesüljön az üzletből. A pénzt és kiváltságokat gyakorlatilag követelte.

Így mulat egy magyar úr

A kisebb-nagyobb kiruccanások minden évben megismétlődtek. A szokásos táska pénz is mindig velünk utazott a repülőn, a kis reptéren senki nem törődött vele. Első nap a pénzügyeket intézte az ügyvéd kollégám és a polgármester. Mint egy gyerek, úgy örült a polgi minden egyes alkalomnak.

Mivel a kis bankhoz elég közel van az Adria, mindig rendeltek maguknak egy jachtot pár napra. És ha már hajó, akkor kellett nekik társaság is. Semmi gond! Ahány embernek szerveztem én már prostikat, simán strici is lehetnék. A szokásos különleges kívánságuk is mindig ki volt elégítve: a csajok szereztek kokaint, egy emberem pedig autóba vágta, és hozta le őket a partra.

Azt sohasem felejtem el, amikor pár éve a polgármester egy köteg ötszáz euróst nem tett be a bankba, hanem hozta magával a hajóra, és mint a legnagyobbak, azzal szívta a kis társaság a kokaint. Mivel a fenyegetésemben élen jár ezen szeretett ügyvéd kollégám, az egyik hajóúton készült képet megosztom veletek. Izgalmas napok várnak most sok mindenkire!

A példakép…

Borkai Zsoltot nem ismertem korábban. Bennem a híres sportoló képe élt róla. Most már tudom, hogy egy követelőző, önfejű ember, aki szereti habzsolni az életet. A már emlegetett kedves ügyvéd kollégám, a Rákosfalvy Zoltán, mint a pincsikutya ugrálta körbe Borkait minden egyes alkalommal. Leste minden kívánságát.

Borkai borzasztóan mohó ember. Minden alkalommal alig várta már, hogy elinduljon a magángép, hogy nekiállhasson megszámolni a pénzt. Rákosfalvy nem jutott volna hozzá három kaszinó koncessziós jogához, ha a polgármester ebben nem partner. Borkai pedig megkérte az árát. Ami jár, az jár – ezt hangoztatta mindig.

A szántóföldek megszerzése, amit aztán az Audi vett meg tőlük, az egyik első nagy közös biznisze Rákosfalvyval – mint ahogyan az számomra egyértelműen kiderült. Amikor Rákosfalvyt összekötötték velem, akkor még azt kamuzta nekem, hogy saját üzlete Fidesz jóváhagyással. De olyan sok pénzt adott át Borkainak, hogy az nem lehetett csupán kenőpénz.

Meg is kérdeztem később Rákosfalvyt, hogy akkor közös üzlet volt-e Borkaival a szántóföldes sztori, amire röhögve igennel válaszolt. Kicsit csodálkozott is, hogyan lehetek olyan naiv az én múltammal, hogy azt gondoltam, hogy egyetlen politikus sem kért részt Győr környékének egyik legnagyobb bizniszéből.

Borkai persze nem elégedett meg azzal, hogy minden évben kapott nagy táska pénzt, amit aztán biztonságosan a közreműködésemmel egy bankban el tudott helyezni, ő ilyenkor a gőzt is ki akarta ereszteni. Rákosfalvy szólt mindig, hány lányt rendelt nála Borkai, én pedig megszerveztem őket. Borkainak a lazításhoz mindig drog is kellett, így a lányok még Budapesten szereztek bőven elég kokaint, amit autóval egy emberem a prostikkal együtt simán átvitt a határon.

Mi pedig, fő a kényelem felkiáltással, magángéppel utaztunk. Mind a pénzről, mind a lányokról, mind a drogról, mind a szexpartiról fotókat és videókat készítettem. Ha nagy lenne a hitetlenkedés, majd megosztom őket.

Rákosfalvy kolléga meg talán nyugton marad, mert most már talán pontosan tudja, hogy az összes adattal jól dokumentáltam rendelkezem (repülőtér, repülőgép, település, bank, jacht, összegek, résztvevők, partikellékek).

Fenyegetnek, persze, hogy fenyegetnek. Ezt tették az elmúlt hónapokban is. Azt hiszik, hogy a családom és magam védelmében nem fogom felhasználni, ami a kezemben van. Pontosan tudják már, hogy mindent dokumentáltam. Egy biztos, ha börtönbe kell menni, oda nem egyedül fogok. És még egy dolog: szeretek élni, és akarok is. Ugye értitek mire gondolok?!

Nézzük akkor így elsőként Borkai Zsoltot, a Fidesz győri üdvöskéjét. Nem fogja senki velem szemben megvédeni, mert az olimpiai leszereplés miatt kiesett Orbánnál a pikszisből. A belügyminisztériumi kontaktom már tavaly megmondta, hogy minden Pintér kezében van róla, csak nincs helyette más Győrben. Nem szeretik, eltűrik.

Tavaly, azaz 2018-ban pünkösdkor akart Borkai lazítani menni. Neki ez jár, a sok „szívességért” cserébe gyakorlatilag követelte ezeket az utakat. Ekkor Rákosfalvy biztosította a magángépet, ami egyébként szerintem valamelyik cége nevén van. Pérről szálltunk fel, velünk utazott a győri vendéglős, Szabó Ervin is. A lányokat én intéztem Pesten, Borkai három prostit rendelt, fejenként másfél millió forintba kerültek, plusz a szokásos kokaint. Abból 5 grammot kért, ami százötvenezer forintba került (kicsit a lányok persze lehúzták őt ezzel is). Kivételesen a több mint négy és fél millió forintot Borkai adta a kezembe. Volt miből, hiszen az ügyvéd kolléga éppen előtte fizette ki.

Dubrovniknál szálltunk hajóra, amit most Rákosfalvy horvát haverja intézett. A jachton aztán volt minden. ami ilyenkor szokott. Gruppen, töméntelen mennyiségű pia, kokózás a vécében, fő a diszkréció felkiáltással. Kár, hogy még erről is készült felvétel.

Olvasom, sokan azt találgatják, vajon ki vagyok én. Lehet, hogy majd egyszer ez is kiderül. Azonban én inkább azt javaslom, azon gondolkodjon el mindenki, miből futja Borkainak ilyen legalább 15 millió forintos bulikra rendszeresen! És miért nem tett ellenem feljelentést?”

(Richard Hirschler posztolta a facebook-on)

 

2019. október 7.
Küldje tovább ezt a cikket.

Kommentek

Ehhez a cikkhez még nem fűztek megjegyzést.

Komment írásához be kell jelentkeznie.

Legfrissebb

Mit köszönhetünk a briteknek?

Kelet-nyugati ellentétek várhatóak a következő EU-költségvetés kapcsán is, mert a tehetős államok nem óhajtanak többet beadni >

Tovább

Az illiberálisok brechti pillanata: leváltsák-e a népet

Ivan Krasztev szerint minden egyéb feltételezéstől eltérően Kelet-Európában az elnéptelenedés jelenti a legsúlyosabb gondot, és szoros >

Tovább

A Túlélő

Ugyanakkor ő maga az utóbbi hónapokban sokat vesztett az optimizmusából, mert már nem érzi magát biztonságban, >

Tovább

A születésserkentés közönséges szavazatvásárlás, vagy még annál is rosszabb

Orbán által rendezett tavalyi demográfiai konferencián megkülönböztetett figyelem övezte azokat, akik az abortusz betiltását követelték. A >

Tovább

A brutális horvát rendőrség

Csak éppen ha át is jutnak a magas bosnyák hegyeken, ahol még vannak a háborúból visszamaradt >

Tovább

Ahol a szélsőjobb megtanulta visszafogni a szájhősködést

Ma már nem azt mondják, hogy ki kell lépni az unióból, hanem hogy meg kell védeni >

Tovább

Egyetemi hálózatot jelentett be Soros György

A brit közszolgálati média szerint a Soros György által tervezett oktatási, illetve kutató hálózatot sokan válasznak >

Tovább

Foglyul ejtve a senki földjén

Az iránit most azzal fenyegetik a magyar hatóságok, hogy közvetlenül a hazájába küldik vissza, de ott >

Tovább

A nagytőke felelőssége

Az üzletembereknek, bankároknak és politikusoknak megvan a maguk felelőssége, hiszen gerjesztik az egyenlőtlenséget, elősegítik a korrupciót, >

Tovább

Bővítési bonyodalmak

Igazából az a tét a Nyugat-Balkánon, hogy mekkora lehet ott az unió befolyása. Ha nem tesz >

Tovább

Keresztényi kötelességének tekinti...

Sokan Szabadka közelében várakoznak, ahol a helyi magyar kisebbség protestáns lelkésze, Varga Tibor igyekszik némi meleghez >

Tovább

A szélsőjobboldali üzenet

Mert bár eddig is voltak rasszista megnyilvánulásai, de ilyen nyílt gyűlöletre uszításra és normaszegésre korábban nem >

Tovább