2021. február 27. szombat
Ma Ákos, Bátor, Gábor névnap van.
Alapító: Bódis Gábor & Németh Árpád (MCMXC)

Fiók

Felhasználónév:

Jelszó:

Legnépszerűbb

Vajdasági magyar-magyar szótár

Remélhetőleg segítségével jobban megértjük egymást. >

Tovább

“Hálát adunk, hogy Erdély Romániához tartozik”

„Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó.” Ille István ( Kanadai Magyar Hírlap): >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (18.)

Megőrültem. Ezt már kezdem felfogni, de lehet, hogy csak hülyülök. Tizenöt éve nem engedem Sára lányomnak >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (22.)

Simor Márton a becsületes neve. 1975-ben született. Szegedi szobrász és tanár. Mivel vallom, hogy az emberiség >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (20.)

Mondhatnám azt is, gyerekkori pajtások vagyunk, de ez nem igaz, hisz Robi egy tízessel fiatalabb, és >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (12.)

Zsozsó! Őt szinte mindenki így ismeri. Zentai lány, asszony, akinek vadregényes élete valahol mostanság tisztult le. >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (21.)

Ifjúság Mikor Kolumbusz a zsivajgó partra lépetts követték társai, az ittas tengerészek,szagos szél támadt s lábához hullt >

Tovább

Újra itt a Napló! - hozzászólások

A Napló újraindulása alkalmából megjelent cikkhez több hozzászólás érkezett. Meggyőződésünk, hogy egyes vélemények tájékozatlanságnól fakadnak. Megpróbáltuk közölni >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (1.)

Valamelyik nap a múlt héten megcsörren a telefonom, és Árpád közli velem, hogy 19-év után újra >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (13.)

Magamnak ezeket a kérdéseket írtam fel. Olyan emlékeztetőnek, miután vasárnap délután rám csörgött: >

Tovább

Madárdal

Jó magyarnak lenni. Tudom ezt már rég óta, de most szombaton valahogy különösen jó volt, sok >

Tovább

A rikkancs ismét jelenti (8.)

Ma egy könyvről szeretnék szólni. Ez a gondolat már vagy fél éve érik bennem, de most, >

Tovább

Napi ajánló

Fekvő nyolcas

Most fontosabb dolgunk van: megállítani az új honfoglalókat, akik azért özönlenének ide, hogy a szegények helyére lépjenek, és ők legyenek az új szegények, megfosztva ezzel szegényeinket a szegénységüktől. Vagy valami ilyesmi. Para-Kovács Imre (hvg.hu):

"Most nem ezzel kellene foglalkozni, uraim, nem a bukás lehetőségével, nem azzal, hogy mi lesz, ha..." Képzelt választás előtti eligazítás a Fidesznél.

Ne tegyünk úgy, mintha a szegények is magyarok lennének, sohasem voltak azok, úgyhogy beszélgessünk mint férfi a férfival, mint gazdag a gazdaggal: Magyarország egy baromi jó hely.

Nyolc év alatt sikerült elérnünk, hogy mi – a felső 10 százalék – simán lehagytuk a spanyol és a görög középosztályt, a többiek pedig, akik a statisztikában „nem magyarok, azaz szegények” kategóriában szerepelnek, annyira utálják a migránsokat, hogy elfelejtenek minket cseszegetni. Emőke és Gábor ránk szavaz, mi magunkra szavazunk, a többiek meg azt sem tudják, hogy az MSZP elnöke Szél Bernadett vagy Gyurcsány Ferenc.

Kétségtelen, hogy a nemzeti arisztokrácia felépítése közben elkövettünk hibákat, Simicska, Spéder satöbbi, de ahol gyalulnak, ott hullik a forgács, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és mi dolgoztunk, felgyűrtük az ingujjat, beleköptünk a tenyerünkbe, megragadtuk a szerszám nyelét, nem sajnáltunk sem időt, sem pénzt a változásra, és a becsületes munka meghozta eredményét, Magyarország megváltozott, a matek kijött, az ellenzék a saját farkát kergeti, az EU csak hüledezik.

Mindennek nem szabad könnyelműségre csábítania, a munkának nincs vége.

A következő négy év nemcsak azért fontos, amit Rogán kolléga említett a múlt heti megbeszélésen, mármint hogy elévülés, hanem azért is, mert rések vannak a bástyán. Masszívak a falak, de nincs még fenn a tető.

Sokat elárul a hátralévő munka nagyságáról, hogy még a lefizetett, megfélemlített és pórázon tartott egyházak képviselői is kidumálnak az írott szövegből, külön utakon próbálkoznak, egyesek lázítanak és kritizálnak. Ha az egyházakban sem stabilizálódott a helyzet, akkor mi lehet a prolik között?!

A szegények radikalizálása jó ötlet volt, akinek van ellensége, annak mindene van, akinek nincs ellensége, az annyit is ér, ahogy Lázár miniszter úr találóan megjegyezte egykoron, az ellenség a mi aranytartalékunk, mert ellenség bárkiből lehet, nem beszélve arról, hogy a képzelt ellenség pont olyan jól működik, mint a valódi, gondoljunk csak a fentebb említett egyházakra, és vonjuk le a következtetést: a képzelt barát és a képzelt ellenség egyensúlyára épített kormányzás stabil és folyamatos, ezért is tartom károsnak, hogy folyton lehülyézitek Semjén miniszterelnök-helyettes urat, aki nem csupán papucs orrán pamutbojt, ahogy sokan feltételezik, hanem derék katona és jelkép.

Kormányzásunk arra épül, hogy a Fidesz–KDNP a láthatatlan barát segítségével megvédi a szegényeket a láthatatlan ellenségtől, ezért most nem tud jobb körülményeket teremteni, nem tud kórházakra vagy oktatásra költeni, nem tudja leaszfaltozni azt a rohadt mellékutcát, de ilyen háborús helyzetben az is szép, hogy van nyugdíj és gyufa a boltban, ne várjanak csodát tőlünk. Majd ha vége lesz a harcnak, akkor javul az oktatás, fejlődik az egészségügy, leaszfaltozzuk azt a rohadt mellékutcát, de most fontosabb dolgunk van: megállítani az új honfoglalókat, akik azért özönlenének ide, hogy a szegények helyére lépjenek, és ők legyenek az új szegények, megfosztva ezzel szegényeinket a szegénységüktől. Vagy valami ilyesmi.

Az értekezlet elején felmerült, hogy a nők magyarok-e, ha már a szegények nem azok.

Határozottan le kell szögeznem, hogy a nők, amennyiben szülnek, akkor magyarok, mármint amennyiben nem momentumos, elempés, együttes, liberális kis köcsögöket szülnek, mert akkor inkább ne szültek volna. Mindez nem vonatkozik Schmidt Máriára, aki akkor is magyar, ha..., szóval ő mindenképpen magyar, mert szeretjük, és a Figyelőből is nemzetközi színvonalú, olvasmányos lapot csinált. Tapsoljuk meg. Elég! Szóval, a nők alapvetően magyarok, de akadhatnak kivételek. A kormányban pedig azért nincsenek, mert ez konzervatív kormány, tulajdonképpen egy vadásztársaság. Ha visszarúg a puska, oda férfi kell.

Valaki kérdezte, hogy amennyiben mégis probléma adódna, merre meneküljünk, a török vagy az orosz irány a biztonságosabb, lesz-e ott wellness meg ilyenek. Most nem ezzel kellene foglalkozni, uraim, nem a bukás lehetőségével, nem azzal, hogy mi lesz, ha... Nem kellett volna annyi idióta feliratozott bukásvideót nézegetni! Mi nem számolunk a vereséggel, de ha már így felmerült, akkor én az orosz vonalat preferálnám, felhúztunk ott egy 80 hektáros vadászházat Jánossal, plusz erdő.

Végezetül április 8-áról néhány szó.

Fegyelmezetten, keményen és tiszteletre méltóan! Semmi lazulás, semmi kedélyeskedés, csak a baráti sajtó, csak az Echo és az MTV, csak a közrádió, olvassátok el, mi van arra a kurva mikrofonra írva, mielőtt beszéltek. Deutsch képviselő úrnak külön felhívnám a figyelmét a visszafogott ünneplésre: nem beállni, mint Andy a Bentley-vel, hanem csak szerényen! Hétfőn majd találkozunk valamelyik tanyán, ahol a süketnéma személyzet előtt nem kell ennyire visszafogottnak lenni, amúgy is csak arabul értenének, ha hallanának.

Most dologra, az orosz kollégáknak köszönjük a részvételt!

 

 

2018. április 7.
Küldje tovább ezt a cikket.

Kommentek

Ehhez a cikkhez még nem fűztek megjegyzést.

Komment írásához be kell jelentkeznie.

Legfrissebb

Folytatódik a Fidesz-Néppárt bohózat

Az Európai Néppárt frakciója egy lépéssel közelebb jutott ahhoz, hogy kizárja a Fideszt: jelenleg ott tart, >

Tovább

Orbánék alkalmatlansága

Magyarország, mint állam válik működésképtelenné, és az oltáskampány ezzel szembesít. A kudarcokat pedig a jól bejáratott >

Tovább

Holtponton a V4

A visegrádi együttműködés fennállásának 30. évfordulóján tartott fényes krakkói ünnepség sem tudta elfedni, hogy törés van >

Tovább

Biden leckét adott Merkelnek demokráciából

Németország ugyan szakadatlanul ismételgeti, hogy az önjelölt magyar és lengyel autokraták nem kérdőjelezhetik meg a jogállamot, >

Tovább

Kovács: a Deutsche Welle nem információt továbbit, hanem kulturimperializmust terjeszt

Az Orbán-kormányt dühíti, hogy fokozatosan fel akarja újítani magyar nyelvű műsorát a külföldre sugárzó német közszolgálati >

Tovább

A félelem szülte katonai hatalomátvétel 2020-2021

Az orbáni koncepció pedig bejött, nincs ok a “lázadásra”, arra nagyon vigyáz a miniszterelnök, hogy kaja >

Tovább

„Erős emberek, Mussolinitől napjainkig”

Ruth Ben-Ghiat úgy látja, hogy a korábbi amerikai elnök a pénzben utazott, csak az érdekelte, hogy >

Tovább

Az Iványi Gábor elleni hadviselet

A diktátor egóját sérti, s nem tud afölött napirendre térni, hogy valakire egykor rászorult, hogy valaki >

Tovább

Felemás szankciók Oroszország ellen

Az európai külügyminiszterek nagyon ügyeltek arra, hogy a kecske is jóllakjon, de azért a káposzta is >

Tovább

Az új magyar érettségi témák

Mindenesetre Takaró Mihály korszakos jelentőségű irodalomtörténeti eszmefuttatását látszik visszaigazolni az Orbán-rezsim, hogy tudniillik Kertész Imre nem >

Tovább

A Klubrádió sorsa (is) végsősoron a CDU/CSU kezében van?

A német külügy államminiszter, a Klubrádió kapcsán kifejtette, hogy  sokkal hatásosabb volna, ha kizárnák a Fideszt >

Tovább

Bismarck után Merkel: tartsd fenn a békét Moszkvával

A megváltozott piaci feltételek miatt immár semmi értelme az Északi Áramlat 2-nek, ám az mégis megépül, >

Tovább